کد خبر : 2206
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 ژانویه 2018 - 17:46

همدان استانی عاری از معتاد

همدان استانی عاری از معتاد

همدان استانی عاری از معتاد به گزارش روزنامه نیوز و به نقل از ایرنا ؛وقتی سخن از مواد مخدر به میان می آید یاد سربازانی می افتیم که گمنام و بی ادعا از نقطه صفر مرزی تا پاسگاه ها و راه های فرعی و اصلی برای ایمن ماندن جوانان از این بلای خانمانسوز تلاش می

همدان استانی عاری از معتاد
به گزارش روزنامه نیوز و به نقل از ایرنا ؛وقتی سخن از مواد مخدر به میان می آید یاد سربازانی می افتیم که گمنام و بی ادعا از نقطه صفر مرزی تا پاسگاه ها و راه های فرعی و اصلی برای ایمن ماندن جوانان از این بلای خانمانسوز تلاش می کنند تا بلکه سوداگران مرگ را در رسیدن به اهدافشان ناکام بگذارند.
همچنین چهره خانواده هایی در ذهن نقش می بندد، که با هر بار عملیات پلیسی، برای فرزندانشان دست به دعا برمی دارند تا بلکه آنها در رویارویی با قاچاقچیان، مانع از ورود این سم مهلک به بدنه جامعه شوند.
این روزها خبرهای زیادی از کشف مواد مخدر به گوش می رسد، باندهایی که تنها در دو هفته گذشته با هشت تا ۲۰ کیلوگرم هروئین در همدان زمین گیر شدند.
شاید شنیدن رومزه این اخبار و آمارها برای برخی تکراری باشد ولی نباید فراموش کرد که در پس این اعداد و ارقام چه بسیار سربازانی جان خود را فدا کردند تا شاهد متزلزل شدن بنیان خانواده ها به خاطر معتاد شدن سرپرست یا فرزند خانواده نباشیم.
حال این همه مجاهدت و افتخار آفرینی ها به بار نشست و همدان به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان هم اینک به عنوان یکی از شهرهای پاک از معتاد شناخته می شود.
سید سعید شاهرخی که مسئولیت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان را عهده دار است حامل خبر خوش دیگری نیز بود و آن اینکه نرخ شیوع اعتیاد در این استان ۵۰ درصد میانگین کشوری است به گونه ای که نرخ کشوری ۵٫۳ درصد و استانی ۲٫۶ درصد است.
وی که از آمارهای ارائه شده توسط دستگاه ها ابراز رضایت داشت عنوان کرد: دیگر در همدان معتاد کارتن خوابی مشاهده نمی شود حتی در صورت دیدن ، به سرعت فرد را به مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ منتقل می کنند.
او که چند نوبت از نزدیک اقدام به سرکشی از سطح شهر و بررسی وضعیت چهره همدان از نظر معتاد کرده بود می گوید: هر کس معتادی در سطح شهر دید به بهزیستی اطلاع دهد جایزه بگیرد.
نظیر چنین سخنی را پیشتر سرهنگ هادی قزوینه رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر همدان نیز در یک نشست خبری عنوان کرده بود با این مضمون که ‘هر یک از خبرنگاران حاضر در این نشست ۱۰ معتاد معرفی کند یک ربع سکه جایزه می گیرد’.
به طور حتم بیان با صراحت نبود معتاد در سطح شهر و تعیین جایزه برای معرفی معتاد، گویای عملکرد مثبت نهادهای مسئول در این زمینه است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان در ادامه این نشست به بیان اهمیت مساله اجتماعی کردن مواد مخدر پرداخت و گفت: موضوع مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد، جدی است و مهمترین راهکار برای مقابله و کنترل این معضل، فراگیر کردن امر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر است.
شاهرخی تاکید کرد: دستگاه های مسئول باید همه آنچه که در توان دارند برای مقابله با این بلای خانماسوز به کار گیرند تا بتوان در برابر این هجمه سنگین و طراحی شده دشمن موفق بود.
وی اضافه کرد: با توجه به سود بالای فروش مواد مخدر، قاچاقچیان به راحتی از این سود نمی گذرند بنابراین مصمم به عملی کردن خواسته خود هستند و رویارویی با آنها نیازمند یک روحیه جهادی است.
معاون استاندارهمدان تاکید کرد: مسئولان باید بستر ساز مبارزه اجتماعی و فراگیر با معضل اعتیاد باشند چون در این صورت توفیق خواهیم یافت.
شاهرخی خانواده ها و سازمان های مردم نهاد را ۲ رکن اصلی برای مبارزه با مواد مخدر دانست و خواستار حمایت از آنها برای عملی شدن برنامه ها و اهداف ستاد مبارزه با موادمخدر شد.
وی درباره نرخ شیوع مواد مخدر گفت: شرایط استان همدان از نظر تعداد افراد معتاد به مواد مخدر نسبت به نرم کشوری بسیار خوب است با این وجود یک معتاد در استان نیز قابل پذیرش نیست.
معاون استاندار همدان گفت: با وجود اینکه همدان جزو استان های اول از نظر شهری پاک از معتاد است ولی باید بدون توجه به جایگاه و رتبه مناسب استان ، با قدرت دنبال بهبود شرایط بود.
شاهرخی اظهار کرد: طبق بازدید های صورت گرفته از مرکز ماده ۱۶، باید ظرفیت این مرکز افزایش یابد تا معتادان د دارای شرایط نگهداری در مرکز ماده ۱۶در مرکز ماده ۱۵ و کمپ های ترک اعتیاد نگهداری نشوند.
وی ادامه داد: تعمیر مرکز ماده ۱۶ به زودی شروع می شود و تجهیز آن نیز توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر صورت می گیرد همچنین دریافت اعتبار جاری مورد نیاز، در مرکز پیگیری می شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان گفت: تپه پیسای شهر همدان نیز قرار نیست به کسی واگذار شود بلکه اراضی متعلق به شهرداری و میراث فرهنگی طبق مقررات این ۲ نهاد مدیریت می شود.
شاهرخی تاکید کرد: دستگاه های مسئول اعتبارات ، تفاهم نامه ها را هدفمند و دقیق تنظیم کنند تا اثر بخشی لازم را داشته باشد.
وی گفت: موافقت نامه ها باید تا فردا پنجشنبه نهایی شود چون فرصت زیادی برای هزینه کرد اعتبارات نیست و در این صورت بودجه در حساب اداره ها واریز می شود.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان همدان هم درباره اعتبارات گفت: یک میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال از محل اعتبارات تامینی و تخصصی در ۱۰ ماهه سالجاری به همدان تخصیص یافته است.
سید رسول حسینی افزود: از محل منابع اعتبارات تخصصی نیز از ۵۰۰ میلیون ریال ۲۴۰ میلیون ریال به سازمان های مردم نهاد پرداخت شده است.
وی ادامه داد: در مجموع از اعتبارات تخصیص ۶ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال ابلاغ و تخصیص یافته که یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال آن برای آموزش و صیانت از بهبود یافتگان هزینه شده است.
وی اظهار کرد: اعتبارات ابلاغی از ردیف ۱۰۱۰۳۴ بیش از ۲ میلیارد و ۹۰ میلیون ریال است که تا یک ماه آینده تخصیص می یابد.
وی خواستار توجه به مفاد برنامه های در تدوین اولویت ها، ارسال و اعلام زمان دقیق اجرای برنامه ها به دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر و دفتر امور اجتماعی، پیگیری برای دریافت و افزایش اعتبارات استانی، استفاده از ظرفیت سمن ها، تدوین طرح و برنامه های علمی استانی و فرا استانی، پیشگیری از موازی کاری از سوی دستگاه ها در اجرای برنامه ها شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.