کد خبر : 4233
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 اکتبر 2018 - 13:28

برخی عناصر گمرک در پرونده‌های قاچاق خودرو تحت تعقیب هستند

برخی عناصر گمرک در پرونده‌های قاچاق خودرو تحت تعقیب هستند

به گزارش پایگاه خبری روزنامه نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جلسه‌ای با حضور استاندار هرمزگان، نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان، دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی نظامی و انتظامی برگزار شد. وی با بیان اینکه کارهای خیلی خوبی توسط استاندار هرمزگان در حال پیگیری است و موفقیت‌های خیلی خوبی هم

به گزارش پایگاه خبری روزنامه نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جلسه‌ای با حضور استاندار هرمزگان، نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان، دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی نظامی و انتظامی برگزار شد.

وی با بیان اینکه کارهای خیلی خوبی توسط استاندار هرمزگان در حال پیگیری است و موفقیت‌های خیلی خوبی هم در این مدت داشته است، افزود: امیدوارم با هماهنگی همه دستگاه‌ها  آنچه امروز به نفع کشور و مردم است به‌خصوص در این شرایط در جهت مسائل مربوط به اشتغال، تولید داخلی، توسعه استان هرمزگان و رفاه مردم توفیقات بیشتری حاصل شود.

معاون اول قوه قضاییه با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم سیستم امنیتی، اطلاعاتی، دستگاه قضایی و دستگاه اجرایی مقابله با هر نوع فساد و امر خلاف قانون است، تصریح کرد: مردم در این رابطه مثل همیشه باید همکاری کنند، امروز دشمن می‌خواهد که معیشت مردم را تحت‌فشار قرار دهد و برعکس ما باید کاری کنیم که مردم در رفاه بیشتری باشند و بنابراین پرونده‌های مختلفی در این تشکیل می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه امروز توصیه‌هایی به دستگاه قضایی در خصوص اینکه این پرونده‌ها سریعاً رسیدگی شود، اضافه کرد: هرکس اتهامش روشن و جرمش در دادگاه مشخص شد سریعاً احکام در خصوص این افراد اجرا شود و اگر مواردی باشد که ضرورت داشته باشد برای بازدارندگی بیشتر احکام علنی اجرا شود این اتفاق با هماهنگی با استانداری و شورای تأمین صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه تأکید کردم استان از همه ظرفیت‌ها و کمک مردم برای مقابله با فساد، قاچاق و مبارزه با کسانی که به‌خصوص در نظام اقتصادی و ارزی ما اخلال می‌کنند، استفاده شود، عنوان کرد: پرونده‌هایی در خصوص تخلفاتی که در گمرک صورت گرفته در دست داریم که برخی از آن‌ها احکامشان هم صادر شده و در نشست قبلی خودم در تهران هم اعلام کردم، اکنون نیز پرونده‌هایی در دست بررسی وجود دارد، برخی پرونده‌های استان هرمزگان در دادگاه‌های ویژه‌ای که اخیراً تشکیل شده در تهران رسیدگی می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.