به گزارش پایگاه خبری روزنامه نیوز؛ سرپرست جهاد کشاورزی ایذه گفت: پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار شالیزار چهار هزار و ۴۰۰ کیلوگرم شلتوک برداشت شود که به این ترتیب کل تولید شلتوک شهرستان ایذه به چهار هزار و ۶۰۰ تن خواهد رسید که سه هزار و ۵۰۰ تن برنج از آن بدست می‌آید.
کوروش نوروزی افزود: عمده شالیزار‌های برنج ایذه در بخش سوسن، نوترکی، هلایجان و دنباله رود دهدز قرار دارند و برنج چمپا محلی حدود ۹۷ درصد کشت برنج شهرستان را به خود اختصاص داده است، برنج گِرده، هاشمی و عنبربو نیز از سایر اقلام کشت شده هستند.
وی تصریح کرد: برنج تولیدی ایذه کیفیت بالایی دارد و علاوه بر مصرف مردم این شهر به استان‌های مجاور نیز ارسال می‌شود.
در سال زراعی گذشته از یک هزار هکتار شالیزار در ایذه چهار هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت شد.
شهرستان ایذه با حدود ۵۳ هزار هکتار زمین کشاورزی از قطب‌های کشاورزی در شرق خوزستان است که مرکز آن در ۱۸۳ کیلومتری اهواز قرار دارد .